Met de combinatie van mijn creativiteit en sterk empathisch vermogen vertaal ik de wensen van mijn opdrachtgevers altijd in een vernieuwend, verrassend en passend ruimtelijk ontwerp. 

Het liefste wat ik doe is vormgeven, in de breedste zin van het woord. Het is mijn passie om creatief en vernieuwend bezig te zijn. Met enthousiasme en vol overtuiging zet ik mij in om nieuwe en verrassende oplossingen te vinden voor uitdagende vraagstukken.

‘ONTWERPEN MET MENSELIJKE MAAT, SAMENWERKEN MET PERSOONLIJKE MAAT.’

Mijn kantoor is in Eindhoven gevestigd, waar ik iedere dag mijn creativiteit vrij spel geef. Mijn opdrachten zijn niet beperkt tot de provinciegrenzen en neem ik uiteraard en graag ook daar buiten aan.

Mijn werk bestaat veelal uit (particuliere) woningbouw, van nieuwbouw tot renovatie, maar ook utiliteitsbouw en herbestemming behoren tot mijn werkveld. Mijn portfolio toont een selectie van de projecten waar ik aan gewerkt heb. Daarnaast ontwikkel en initieer ik (woon)concepten, onderzoek en adviseer ik de verschillende mogelijkheden per project en behoren interieur en grafische vormgeving ook tot werkzaamheden.

Een persoonlijk en open (kennismaking)gesprek is altijd de basis voor een prettige samenwerking. In een gesprek kunt u uw ambities en wensen kenbaar maken en voelen of er een klik is. Het gevoel dat uw wensen tot een goed (ruimtelijk) ontwerp worden gebracht is essentieel voor het vertrouwen en een goede samenwerking. Ik sta altijd open voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek om te ontdekken of die klik tussen u en mij er is!